Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ντυθείτε "σωστά" για το Ρεβεγιόν!

Photo mykonosticker.com

Χρονιάρες μέρες και όλες θέλουμε να δείχνουμε πιο περιποιημένες απ' ότι συνήθως και ίσως λίγο πιο φανταχτερές και τολμηρές.  Ας προσέξουμε λοιπόν κάποιους "κανόνες" για να αποφύγουμε ακρότητες που δεν κολακεύουν καμία γυναίκα:


- αποφασίζουμε ποιο θα είναι το σημείο που θα τραβήξει την προσοχή στο ντύσιμό μας.  Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα, ένα ιδιαίτερο σχέδιο, ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ. Μόνο που πρέπει να είναι μόνο ένα.

- αν έχουμε "γεμάτους" μηρούς και γοφούς, προτιμάμε ανοιχτά ντεκολτέ ή τουλάχιστον σε v (βε) γραμμή. 

- αν αποφασίσουμε να φορέσουμε εφαρμοστό τοπ, μπορούμε να επιλέξουμε παντελόνι σε πιο πλούσια γραμμή και το αντίθετο: με το skinny παντελόνι μας ταιριάζει ένα πιο άνετο τοπ.  Το εφαρμοστό λουκ πάνω-κάτω απαιτεί τέλειες αναλογίες και μπορεί εύκολα να φανεί "φτηνό".

- αν τα παπούτσια που θα επιλέξουμε είναι λεπτοκαμωμένα και ντελικάτα, καλύτερα να κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος και τα ρούχα μας.  Με πιο χοντροκομμένα παπούτσια μπορούμε να επιλέξουμε πιο κάζουαλ ρούχα.

- ωραία τα μακριά μαλλιά αλλά αν δεν έχετε μακρύ (ή τουλάχιστον κανονικό) λαιμό, ξεχάστε τα! Για τις κοπέλες με κοντό λαιμό, τα κοντά μαλάκια είναι ό,τι πρέπει.

Είναι πολύ σημαντικό:
- τα ρούχα σας να έχουν καλή εφαρμογή
- το χρώμα που θα βρίσκεται κοντά στο πρόσωπο να σας κολακεύει

Και θυμηθείτε: τα μονοχρωματικά ρούχα σάς αδυνατίζουν και σας κάνουν να φαίνεστε ψηλότερη.

Αν τώρα η μόδα σάς πέφτει βαριά στο στομάχι και οι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων σάς τρελαίνουν, επιλέξτε την απλότητα που είναι σίγουρο "χαρτί" και δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.  Αν απ' την άλλη θέλετε να τολμήσετε, σκεφτείτε ότι η μόδα δεν έχει κανόνες αλλά κι αν ακόμα είχε, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον κάποιες φορές να καταρρίπτονταν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάκι;