Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Είδη προσωπικής φροντίδας: δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία!


Πολλές φορές αγοράζουμε αγαθά, τα οποία τελικά δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας.  Τα προιόντα αυτά γεμίζουν τα ντουλάπια μας και κάθε φορά που τα βλέπουμε, συνειδητοποιούμε ότι τα χρήματα που δώσαμε προφανώς πήγαν στράφι.  Να τι μπορούμε να κάνουμε για να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία στα είδη που συσσωρεύονται στο μπάνιο μας:


1. ΚΡΕΜΕΣ, ΛΟΣΙΟΝ, ΕΛΑΙΑ, ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ: χρησιμοποιείστε τα για το ξύρισμα των ποδιών, αφού τα διαλύσετε με λίγο νερό για να μην στομώσει το ξυράφι.

2. ΣΑΜΠΟΥΑΝ: αντικαθιστά το υγρό σαπούνι για τα χέρια, αν το διαλύσετε με λίγο νερό και γίνεται και αντιβακτηριακό αν προσθέσετε λίγο οινόπνευμα. Σας τελείωσε το παπί για το μπωλ της τουαλέτας, ρίξτε αρχικά λίγο ξύδι για απολύμανση και μετά συνοδεύστε με μια ποσότητα σαμπουάν για να εξουδετερώσετε τη μυρωδιά του ξυδιού.

3. NTEMAKIΓΙΑΝ ΜΑΤΙΩΝ: χρησιμοποιείστε το για τους λεκέδες πάνω στον καναπέ. Προσοχή: δεν πρέπει να είναι το διφασικό για την αδιάβροχη μάσκαρα γιατί περιέχει έλαια που θα λερώσουν το ύφασμα. 

4. ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ: γυαλίζει ο,τιδήποτε είναι από χρώμιο

5. ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ: αποτελεσματικό "εργαλείο" καθαρισμού για διακόπτες, βρύσες και κάθε δυσπρόσιτο σημείο μέσα στο σπίτι. Επίσης, κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος καθαρίζει με ένα πέρασμα τις λεπίδες του ξυραφιού από τις τρίχες.

6. ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ: καθαρίζει λεκέδες από τα χαλιά σας. Προσοχή όχι το τζελ.

7. ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ: εμποτίζουμε την μια άκρη σε χλωρίνη και εφαρμόζουμε στα σημεία που υπάρχουν λεκέδες πάνω στα λευκά ρούχα

8. ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ: κόβει το παντεσπάνι στα δύο 

9. ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ: όπως ακριβώς επουλώνει το παράτριμμα που συχνά παθαίνουν τα μωρά, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να ενεργήσει πάνω στο σπυράκι που σας χαλάει τη διάθεση 

10. ΛΗΓΜΕΝΟ ΑΡΩΜΑ: όταν ακόμα έχει αποδεκτή μυρωδιά και δεν πρόκειται για βαρύ άρωμα, μπορείτε να ψεκάσετε το χώρο του μπάνιου ή το καλαθάκι απορριμάτων μετά από την αλλαγή σακούλας 

11. ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ: παμπάλαιο κόλπο, συγκρατεί τους πόντους στο καλσόν σας

12. ΣΑΠΟΥΝΙΑ: αρωματίζουν τα συρτάρια σας

13. ΑΣΕΤΟΝ: αποχρωματίζει και βγάζει αυτοκόλλητα

14. ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΥΔΡΑ: αρωματίζει και φρεσκάρει τα παπούτσια σας εσωτερικά

Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις δικές σας προτάσεις...

1 σχόλιο:

  1. αυτο που εγραψες για το ασετον πανω στην ωρα το εγραψες..θα το δοκιμασω και αυτο...ευχαριστουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάκι;